Murder in the hotel

Augmented Reality Diner Game

Los de moord op in het hotel! Wie heeft het gedaan? Zet de VR bril op en stap in de virtuele wereld van het hotel. Wat zie je? Samen met je medespelers ga je puzzelen, samenwerken en de link leggen tussen de virtuele en echte wereld. Vind antwoorden en los de moord op. Samenwerken en communiceren zijn cruciaal.

Deze dinergame speel je in een restaurant. Interesse? Vraag meer informatie aan via de ‘Reserveren button’!

Casa de Dinero

Augmented Reality Diner Game

Deze Spaanse hitserie is de inspiratie voor onze bloedstollende VR-game. ‘El Profesor’ is de mastermind achter de grootste bankroof ooit, jawel, een crimineel meesterstuk gaat het worden. Tenminste, dat is het plan..

DE ROOF VAN JE LEVEN

Samen met een kleurrijke groep top-of-the-bill criminelen valt El Profesor de grootste bank van Spanje binnen en begint een ijzingwekkende race tegen de klok, en de politie. Hoe kan je deze VR-game weerstaan? Adrenaline gegarandeerd.

GA VOOR GOUD!

Probeer zoveel mogelijk geld te stelen en blijf uit handen van de politie. En denk je nu ‘ja, maar wat als niet iedereen de serie heeft gezien?’ Geen zorgen, het concept (bank overvallen, politie, wegwezen), dat snapt iedereen, toch?

Virtual Reality games speel je in combinatie met een diner of een borrel, wij maken graag een offerte op maat. Vraag informatie aan via de ‘Reserveren button’.